De panorama. Ik maakte even snel met ijskoude vingers een kleine pano. Die is nu geworden tot een soort hoofdfoto van deze site. Dit is De Kokkel. Zo wordt het gebouw genoemd. Het staat op het terrein dat De Zeehos heet, van zee-hospitium neem ik aan.

 

Dit is De Kokkel van iets dichterbij. Je ziet door de sneeuw heen net de duinen in "mijn" achtertuin. Helaas zie je ook de hekken van de bouw. Want er komt een bouwput vlakbij het gebouw.

 

De woningen. Uit je woning kom je op de galerij en aan het einde is de deur naar de gezamelijke ruimten.

 

Ook hier weer een zomerse foto die ik op Internet vond. Ziet er meteen veel beter uit. Links zie je op de acvhtergrond nog net ons terras onder de luivel. Daar zal ik veel zitten denk ik.

 

De voordeur. Beetje onscherp door de kou, die zo slecht voor mijn handen is. Maar deze voordeur gaat dus vanzelf open en dan kom je in een halletje met links de gezamelijke woonkamer, rechts de lift naar boven.

 

Dit is dat zomerse terras in de sneeuw.

 

Ik weet nog niet precies welk huis ik krijg, maar het huis dat ik gezien heb kijkt uit op deze duinrand. Dat is prachtig. Gelukkig niet zo hoog als in Zandvoort, waar je niets meer zag. Het gebouw dat hier nog net te zien is op de achtergrond, wordt gesloopt en wordt de bouwput van de nieuwbouw.

 

< terug