Op Internet vond ik vanmiddag wat fotos die tijdens de bouw van het gebouw zijn gemaakt. Hierop krijg je een aardig beeld van hoe het er van binnen uit ziet. Erg leuk! Als je beneden in het gebouw binnenkomt zie je eerst de lift. De deur gaat vanzelf open en de lift gaat vanzelf naar 1 hoog.

 

Dan kom je op de galerij. Een kleine galerij van een paar kamers, maar wel buiten. Dus je staat buiten als je de kamer uit gaat.

 

Dit is de gallerij vanaf de andere kant gezien. Overdekt, maar wel buiten.

 

Hier een ingang van een huis. Je stap zo de woonkamer binnen en dan is linksacht de open keuken. Dat grijze ding aan de muur daar hou je een pasje bij en dan gaat de deur open. Ik zie volgens mij ook een rookleder in huis. Fijn.

 

De woonkamer. Wat meteen opvalt: groot! Dat is ook zo. Niet heel breed, wel lang. Met twee hoge ramen. Daar kan ik dus mijn stoel voor zetten. Achter mij, als ik de foto genomen zou hebben, is de ingang en de open keuken. Rechts (of links) is de doorgang naar de slaapkamer met een schuifdeur.

 

Dit is die slaapkamer. Wederom: groot. Zeker als er alleen maar een bed in staat. Aan het plafond zit de rails voor een tillift, maar die heb ik voorlopig jnog niet nodig. Krijgen wel weer de crisis van mijn grote bed. Past dat? Als de badkamer deur 90 cm breed is, schat ik dat de kamer 2 meter breed is. En dat is ERG smal voor mijn bed. Die past er dan misschien NET in, maar of je er dan nog langs kan lopen om het bed op te maken betwijfel ik. Potdorie. Ik zou misschien slaapkamer en woonkamer kunnen omwisselen, maar zo'n absurd grote slaapkamer slaat nergens op. Nou wordt een probleem, maar dat zien we dan wel weer.

 

De badkamer. Gewoon. Behalve, zie ik nu, dat ik me nergens aan kan vasthouden, maar dat regelen we nog wel.

 

Aan deze foto te zien is er inn het gebouw vloerverwarming. Heb ik nooit eerder gehad, maar het lijkt me best lekker. En geen radiators aan de muur!

 

Dit is de gemeenschappelijke woonkamer beneden. Ook weer: groot! Rechts buiten beeld het aangrensende terras waar het heerlijk zitten is in de zomer.

 

< terug